Work on Sea vine in intampinarea companiilor de securitate maritima, scopul major fiind de a le furniza acestora servicii de protectie de inalta calitate prin intermediul unor profesionisti militari, dupa cum urmeaza:

1. Ex-angajati din domeniile: Jandarmerie, Marina Militara, Armata, Politie) cu o puternica experienta militara de minim patru ani, la care se pot adauga misiuni internationale.

2. Ofiter de securitate maritima (Maritime Security Officer/ Team Member) cu experienta anterioara pe mare in zone de risc inalt (Golful Aden, Angola, Somalia) pentru paza si protectia echipajului si a navei conform practicilor de antipiraterie sau cu misiuni externe NATO in zonele de risc (Afganistan, Irak,etc).

3. Liderul ofiterilor de securitate maritima (Team Leader) cu o bogata experienta in paza si protectie la bordul navelor, ce are ca scop principal organizarea si supervizarea echipei.

– varsta cuprinsa intre 23-50 de ani
– nivel bun al limbii engleze
– conditie fizica buna
– abilitati excelente de tragere
– detinerea documentelor maritime (cursuri IMO, carnet de marinar, pasaport, vaccin febra galbena, analize medicale) si a cazierului judiciar curat.